DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümüne hükümetten ilk açıklama!

Yayınlanma Tarihi : Google News
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümüne hükümetten ilk açıklama!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü hakkında açıklamalarda bulundu. Fidan, “İstihbarat kaynaklarımız bu haberi doğruluyor. Karanlık örgütün lideri hayatını kaybetmiştir. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu ölüm haberi bizi rehavete sürüklemeyecek.” ifadelerini kullandı.

FETÖ elebaşı hayatını kaybetti

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen hayatını kaybetti. Örgütün resmi internet sitesinden Gülen’in ölüm haberi paylaşıldı. Ayrıca, Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının vefatını doğruladı. Gülen, böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi sağlık sorunları nedeniyle tedavi görmekteydi.

FETÖ elebaşının ölümüyle ilgili hükümetten açıklama

Gülen’in ölümüyle ilgili Türkiye’den de ilk açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşıyla düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Fidan, Gülen’in ölümüne ilişkin şunları söyledi:

“İstihbarat kaynaklarımız haberi doğruluyor. Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığında devam edecek. Bu ölüm haberi bizi rehavete itmeyecektir.”

 

 

YORUM YAP