DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Narin Güran cinayetinde iddianame hazırlandı: Bir numaralı sanık belli oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Narin Güran cinayetinde iddianame hazırlandı: Bir numaralı sanık belli oldu

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Köyü’nde, Kur’an kursundan çıktıktan sonra evine giden 8 yaşındaki Narin Güran’dan bir daha haber alınamadı. Narin’in cansız bedeni, 8 Eylül’de evine 1,5 kilometre mesafede bulunan Eğertutmaz Deresi’nde, bir çuval içerisinde okul çantasıyla birlikte bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Narin’in cinayete kurban gittiği belirlendi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde biri başsavcı vekili 4 cumhuriyet savcısının yaptığı titiz soruşturma kapsamında aralarında anne Yüksel, ağabey Enes Güran ile amca Salih Güran ile cesedi gömen Nevzat Bahtiyar ve yengeler Hediye ile Maşallah Güran’ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklandı.

İddianame hazırlandı

Toplanan HTS kayıtları, DNA incelemeleri başta olmak üzere tüm deliller savcılığa teslim edilirken Türkiye’nin gündemine oturan Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame hazırlandı.

1 numaralı sanık Salim Güran

Cinayetle ilgili iddianamede bir numaralı sanık olarak muhtar amca Salim Güran yer aldı. İddianamenin, mahkemenin kabul etmesinin ardından önümüzdeki günlerde 12’si tutuklu 22 sanığın yargılanmasına ağır ceza mahkemesinde başlanacağı belirtildi.

 

 

YORUM YAP